Preventieve massage - Masseur @ work

Title
Ga naar de inhoud
0592 299918
PREVENTIE
Onze stoelmassage kan zowel preventief als curatief ingezet worden
Preventieve stoelmassage
Op het werk is een geweldige manier om de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen

Het biedt tal van voordelen, zowel fysiek als mentaal. Hier zijn een paar belangrijke punten om rekening mee te houden bij het implementeren van preventieve stoelmassage op de werkplek:
  1. Doelgroep: Identificeer eerst de werknemers die het meeste baat zouden hebben bij preventieve stoelmassages. Overweeg bijvoorbeeld medewerkers die langdurig achter een bureau zitten, stress ervaren of veel fysiek werk verrichten.

Professionels inhuren

  1. Onze gecertificeerde stoelmasseurs hebben ruime ervaring om stoelmassages uit te voeren.

  1. Richtlijnen: Stel duidelijke richtlijnen op voor de stoelmassagesessies. Denk hierbij aan de duur van de sessies, de frequentie en de beschikbaarheid voor werknemers. Het is ook belangrijk om duidelijk te communiceren over het doel van de stoelmassages en de voordelen ervan.
  2. Integratie in het werkschema: Zorg ervoor dat de stoelmassagesessies makkelijk te integreren zijn in het werkschema van werknemers. Dit kan betekenen dat werknemers voldoende tijd krijgen om de massage te ondergaan zonder dat dit ten koste gaat van hun werkverplichtingen.
  1. Privacy en comfort: Zorg ervoor dat er een afgezonderde en comfortabele ruimte beschikbaar is waar werknemers de stoelmassage kunnen ontvangen. Privacy is belangrijk, aangezien sommige werknemers mogelijk niet comfortabel zijn met anderen die naar hen kijken terwijl ze gemasseerd worden.
  1. Promotie en bewustwording: Besteed tijd en middelen aan het promoten van de stoelmassages binnen de organisatie. Dit kan onder meer het verstrekken van informatie over de voordelen van stoelmassages, het plaatsen van posters of het organiseren van informatiesessies om werknemers bewust te maken van het aanbod.
  1. Evalueren en aanpassen: Blijf de effectiviteit van de stoelmassagesessies evalueren aan de hand van feedback van werknemers en gegevens over algemeen welzijn en stressniveaus. Pas het programma waar nodig aan om de gewenste resultaten te behalen.

Gezonde medewerkers presteren beter

Het implementeren van preventieve stoelmassage op de werkplek kan een waardevolle investering zijn in de gezondheid en het welzijn van werknemers. Het kan bijdragen aan het verminderen van stress, het verbeteren van de productiviteit en het creƫren van een positieve werkomgeving.

Maak gratis gebruik van ons online reservering systeem.
Medewerkers maken snel en makkelijk een afspraak.

Terug naar de inhoud