Fitatwork - Masseur @ work

Title
Ga naar de inhoud
0592 299918
"Niet bewegen is het nieuwe roken"
Is een populaire uitdrukking die wordt gebruikt om de negatieve gevolgen voor de gezondheid van een sedentaire levensstijl te benadrukken. Het benadrukt het belang van regelmatige fysieke activiteit en de risico's die gepaard gaan met langdurig inactief zijn.  Veel onderzoeken hebben aangetoond dat langdurig zitten en gebrek aan fysieke activiteit kunnen leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals obesitas, hart- en vaatziekten en zelfs bepaalde soorten kanker. Daarom wordt het vaak aanbevolen om regelmatige beweging en lichaamsbeweging in onze dagelijkse routines op te nemen om een goede gezondheid en welzijn te behouden.
gezond bewegen
Let`s twist everyday.
Veel  medewerkers ondervinden door o.a het thuiswerken, vervelende klachten  aan de nek en schouders met eventueel uitstraling naar de armen.  Werkgevers besteden aandacht aan ergonomische producten om de klachten  te reduceren en of te voorkomen. Vanuit de bedrijfsmassage is onze  ervaring dat medewerkers te langdurig en te statisch achter hun  beeldscherm zitten, dit kan klachten geven aan de nek, schouders en  armen. BEWEGEN is de Sleutel tot GEZONDHEID. Met de TWISTER kunt u meerdere keren per dag uw oefeningen achter het bureau doen, die de mobiliteit verbeterd.
fit at work
Hoe belangrijk zijn fitte en gezonde werknemers.
We moeten steeds langer doorwerken en de werkdruk is bij veel bedrijven erg hoog. Er wordt veel gedaan binnen de bedrijven voor  het behoud van fitte werknemers. Meestal gaat dit door het inzetten van  materialen, zoals toesenborden, zit/sta bureau en muizen. Nu  medewerkers ook nog meer thuis werken, wordt het bewegen ook minder. Op  kantoor maak je toch meer meters.
Vanuit  onze dienstverlening weten we dat dit niet altijd voldoende is. De  lichamelijke klachten die medewerkers ervaren is hoofzakelijk rond het  schouder gebied. En dat wordt helaas vaak vergeten. Het  accent ligt teveel op het onderlichaam, lunchwandelen, fietsen bij je  bureau, traplopen enz enz. Wij ervaren elke dag dat de klachten zich  concentreren rond het bovenlichaam. Nek, schouder en armklachten komen steeds vaker voor door pc werkzaamheden. Steeds vaker worden workflows gedigitaliseerd.
Terug naar de inhoud