•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

willem snip, massagetherapeut

Masseur @ work,

Vanaf 2006 ben ik fulltime werkzaam in de bedrijfsmassage. In de afgelopen jaren heb ik  een uitgebreide ervaring opgedaan met de implementatie van diverse kleine en grootschalige bedrijfsmassage-projecten in diverse regio’s.

Bedrijfsmassage kan zowel worden ingezet voor herstel als preventief. Preventie van ziekte-verzuim is een stuk voordeliger dan herstel achteraf! Iedere procent dat het ziekteverzuim omlaag gaat is een enorme besparing.

Masseur @ work is per februari 2015 onderdeel van SENSUSGILDE B.V. en dit is een Noordelijk opererende organisatie
Wij hebben een uitgebreide ervaring met de implementatie van diverse kleine en grootschalige bedrijfsmassage-projecten in diverse regio’s. Wij denken graag met u mee over de wijze waarop de STOELMASSAGE kan worden geïntegreerd in uw bedrijf.

Vanuit de organisatie verzorgen wij meer dan 450 massages per maand bij bedrijven.

Wat is massage op het werk?

Een laagdrempelige, effectieve massage van hoofd, nek, schouders, armen, handen en de rug. De massage wordt, door de kleding heen, uitgevoerd op een ergonomisch stoel die uitnodigt tot ontspannen. Het resultaat? In 20 minuten verkwikt, ontspannen, energiek, helder en alert!

Onze stoelmassage is

eenvoudig toepasbare vorm van de traditionele massage gecombineerd met de Japanse Shiatsu-methode (acupressuur). Het is een ontspannende massage van de nek, schouders, hoofd, rug, armen en handen.

Tijdens de behandeling oefent de stoelmasseur druk die de interne energiehuishouding beïnvloeden. Zo worden eventuele blokkades opgeheven en wordt de doorbloeding gestimuleerd.

De behandeling duurt vijftien à twintig minuten stoelmassages werken preventief. Ze zijn bedoeld om spanningsklachten (klachten zoals RSI en stress die kunnen ontstaan als gevolg van een hoge werkdruk of een niet optimale werkhouding) te voorkomen. De behandelingen, waarbij de kleren gewoon áán blijven, worden uitgevoerd in een speciale massagestoel die alle ledematen goed ondersteunt. Een stoelmassage zorgt voor ontspanning en geeft nieuwe energie.

Stoelmassage is:
# laagdrempelig
# Het is niet nodig zich om of uit te kleden en er zijn geen fysieke vereisten.
# toont onmiddellijke resultaten – Voor de meeste ‘alternatieven’ zijn langdurige behandelingen noodzakelijk.
# is betaalbaar. We hanteren zeer scherpe tarieven en onze diensten zijn bovendien 100% fiscaal aftrekbaar.
# De stoelmassage is uitermate geschikt voor mensen die veel achter de computer werken
# regelmatig onder hoge druk werken
# veel in dezelfde houding zitten # lichamelijk zwaar werk verrichten

Waarom massage op het werk?

 •  kostenbesparing door verlaging van het ziekteverzuim
  verbeteren productiviteit van de medewerkers
  verbeteren van de medewerker tevredenheid
  en nog veel meer!
  Vermindering ziekteverzuim

Bij Masseur @ work zijn uw medewerkers in goede handen.

Om de dienstverlening zo goed mogelijk aan te bieden heeft masseur @ work een bv opgericht; www.sensusgilde.nl vanuit deze bv worden meerdere diensten aangeboden op het gebied van gezondheid en welzijn voor uw medewerkers