•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vanuit onze organisatie

Massage is werken aan welzijn.

Masseur @ work.
Kunnen wij voor u het werk uit handen nemen.
Wij regelen korte, kleinschalige massage opdrachten heel snel voor u via telefonisch en e-mail contact.
Voor grotere en structurele opdrachten komen we graag eerst even langs om de mogelijkheden met u door te nemen.

Wij leveren u ervaren (stoel-)masseurs op de werkplek. U krijgt een duidelijke offerte, een heldere overeenkomst, goed advies en regelmatige evaluatie. Steeds meer bedrijven kiezen voor massage op het werk als ziekteverzuim preventie.

Werknemers die met enige regelmaat een massage ontvangen, ontwikkelen meer lichaamsbewustzijn ten aanzien van hun houding en bewegingspatroon.
Investeer in het welzijn van uw medewerkers door het inschakelen van professionele (stoel) masseurs. Wij garanderen succes door onderzoek, sturing en aanpak. Uit meerdere evaluaties blijkt, dat onze manier van werken, werkt!

Gezonde werknemers presteren beter!

Uit diverse studies blijkt voorts dat daarbij de concentratie en de motivatie toenemen. Bovendien ervaren werknemers een massage op de werkplek als een schouderklopje van de werkgever. Deze geeft immers op deze manier aan begaan te zijn met hun welzijn.

Het preventieve karakter van deze behandeling past in een modern en pro-actief ziekteverzuimbeleid. Op termijn is dit kostenbesparend voor het bedrijf. Bovendien zijn de bedrijfsmassages fiscaal aftrekbaar.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat massage een directe invloed heeft op het fysiologisch proces in de hersenen. Aanraking werkt rustgevend, concentratieverhogend. Dit wordt o.a. veroorzaakt door het feit dat aanraking de productie van de hormonen oxytocine en serotonine verhoogt. Tevens wordt de aanmaak van stresshormonen zoals cortisol, testosteron en adrenaline verminderd. Een teveel aan stresshormonen leidt tot agressie, onrust en een verhoogde prikkelgevoeligheid

Bovendien werpt massage een barrière op tegen stress, dat wil zeggen tegen allerlei vormen van overbelasting, of die nu van lichamelijke of geestelijke aard zijn.