•  
  •  
  •  
  •  
  •  

stoelmassage

Missie

Onze missie is het bewust maken van uw werknemers. Door het ondergaan van de bedrijfsmassage ontwikkelen werknemers meer lichaamsbewustzijn ten aan zien van hun houding en bewegingspatroon. daarnaast geven wij uw medewerkers adviezen.

Wij constateren uit meerdere evaluaties, dat deze manier van werken, werkt!

  • Wij hebben ervaring in:
    Massage op het werk.
    Ondersteuning bij duurzaam inzetbaarheid.

Onze samenwerking is onze kracht.
Onze missie is het bewust maken van uw medewerkers.
Onze prioriteit is het geven van kwaliteit.

Mogelijk overweegt u om een masseur in te huren maar u wilt eerst meer weten over wat wij u kunnen bieden ? We komen het u graag demonstreren.

Een demonstratie voor het management

Een demonstratie stoelmassage voor het (HR) management geeft een reëel beeld van onze diensten. Vanuit onze professionele aanpak, behandeling en begeleiding van massage op het werk, laten we u tijdens de demonstratie het effect en de resultaten van ons werk zien. Hierbij overleggen we evaluaties en referenties van opdrachtgevers die al jaren van onze diensten gebruikmaken. eventueel geven we de liefhebbers gratis een verkwikkende massage.

Een dag massage op proef

U wilt eerst inventariseren of uw medewerkers wel enthousiast zijn voor massage op het werk.  Wij verzorgen op deze dag eenmalig stoelmassages tegen een gereduceerd tarief.  De kortingsregeling geldt alleen bij een af te sluiten vervolgopdracht.

Een kennismakingstraject met evaluatie

Om de voordelen van massage op het werk zelf te ervaren kunt u kiezen voor een vrijblijvende pilot. We laten u zien dat massage daadwerkelijk invloed heeft op de gezondheid en bewustwording van uw medewerkers. Deze pilot kan in overleg en op maat aan geboden worden. na de periode wordt er een enquête afgenomen onder de deelnemers.