•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bedrijfs video presentatie

Om een indruk te krijgen van onze dienstverlening kunt u hier een korte presentatie zien van onze  bedrijfs video op het werk.

 Bedrijfsmassage is werken aan welzijn van uw medewerkers

Massage op het werk aanbieden aan uw werknemers levert winst op. Het blijkt dat massage op het werk het verzuim terugdringt en de medewerkers gezond en beter fit houdt kan houden ook geeft het een hoger bewust wording van mogelijk klachten en of ontspanning. In de bedrijfs video ziet u dat onze masseurs bij u op kantoor komen met een ergonomische massagestoel. Tijdens een massage op kantoor blijft u gekleed, terwijl de masseur specifiek aandacht besteedt aan uw klachten. Het resultaat van onze stoelmassage op het werk: enthousiaste en fitte medewerkers die beter in hun vel zitten en daar door mogelijk minder verzuimen.

Wij werken met gediplomeerde of gecertificeerde stoelmasseurs die een gedegen achtergrond hebben in paramedische beroepen. Bijvoorbeeld sportmasseurs, massagetherapeuten en fysiotherapeuten. Door kennis en ervaring van de masseurs leveren wij maatwerk, nauwkeurig afgestemd op de specifieke behoeftes van cliënten. Daarnaast kunnen we op diverse gebieden advies geven met betrekking tot gezondheid.