•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hier kun je tips vinden over verschillende onderwerpen.

08-05-2020

Vanaf 11 mei mogen de contact beroepen weer gaan werken.  Wij doen dit volgens de richtlijnen van het RIVM deze kun je hier lezen

 

12-03-2020.

Corona virus:

Ook in Nederland komen steeds meer meldingen over besmette mensen. Als masseurs willen we verstandig omgaan en ook onze voorzorg maatregelen nemen. Wij verzoeken u GEEN gebruik te maken van onze stoelmassage wanneer u verkouden bent, grieperig voelt en ook kort na uw herstel.

Uit voorzorg voor u en voor de masseurs “sprayen “wij uw handen voor de behandeling met een lotion (sterilium) voor ontsmetting. Deze lotion is zeer effectief.

TIP: Neem een boost vitamine C (1000 mg) per dag

Wat is sterilium:

STERILLIUM® MED
Het is belangrijk dat de overdracht van micro-organismen van de ene patiënt naar de andere patiënt wordt voorkomen. Een goede handhygiëne wordt beschouwd als de meest effectieve manier om infecties te
voorkomen. Sterillium® is al jarenlang een vooraanstaand middel voor handdesinfectie en verzekert u van optimale bescherming. Sterillium® Med bevat de werkzame stof ethanol die bijzonder effectief is. Niet alleen tegen bacteriën of schimmels, maar ook tegen (Noro- & Rota-) virussen. Daarnaast heeft Sterillium® Med ook een huidverzorgende werking, waardoor o.a. handeczeem kan worden voorkomen. Want alleen gezonde handen kunnen veilig worden beschermd tegen infecties.

 

26-01-2020

De griep is weer in het land en dan is het goed om wat extra aandacht te geven aan de hygiëne. Bij veel bedrijven wordt gewerkt met flexibele werkplaatsen, dit houd in dat de kans op besmetting aanwezig is.

1. Was je handen regelmatig.
2. Gebruik een desinfecterende was lotion.
3. vermijd zoveel mogelijk contact met: deurkrukken, trapleuningen, lift handgrepen, Je kunt een tissue of zakdoekje gebruiken wanneer je iets vast moet pakken.
4. Neem extra vitamine c  (een boost van 1000 mg per dag)
5. Maak eens verse kippensoep of bouillon, dit is een natuurlijk penicilline.
6. Reinig je werkplek zoals toetsenbord en muis