•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aanbeveling Transcom

  • “De diensten van Masseur@Work zorgen binnen Transcom voor een vast moment van rust en ontspanning. De stoelmassages nemen kleine lichamelijke klachten weg en werken preventief.
  • De prettige samenwerking met Masseur@Work leidt indirect tot een lager ziekteverzuim en er wordt wekelijks door de medewerkers naar uit gekeken. Willem is daarbij een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken; persoonlijk, geïnteresseerd en zorvuldig.” May 22, 2010 

Lars van der Las.

Aanbeveling WLN

“Sinds meerdere jaren maken wij (WLN, 60 medewerkers) gebruik van

Masseur @ work. Dit wordt binnen de organisatie zeer gewaardeerd.Wij hebben een zeer laag ziekteverzuim (<3%). Uiteraard is dit niet direct te relateren aan de massages, maar er wordt hieraan zeker een bijdrage geleverd.” 


Gerrit Veenendaal

Johnny Hoogenbirk

Projectmanager at Unive

Ik heb van Willem bij 2 bedrijven stoelmassage gehad, met een tussenpauze van een paar jaar.
Na een paar massages had ik echt een gevoel dat het meehielp mijn RSI-achtige klachten te verlichten. Daarnaast geeft hij goede persoonlijke adviezen en is hij betrokken.

Dat helpt ook.
Een aanrader dus voor elk bedrijf die verzuimpreventie serieus neemt

Arjan Hofman

Business Development & Mobile Strategy at Xaton

Willem is al enkele jaren onze vaste masseur voor ons kantoor in Groningen. Sinds anderhalf jaar ben ik zelf ook regelmatig op dat kantoor en mag mij onder de gelukkigen prijzen die door Willem worden gemasseerd.  Ik heb in de loop der jaren vele andere stoelmasseurs meegemaakt, maar Willem is voor mij absoluut de nummer 1.  Hij voelt erg goed aan welke massage op dat moment het beste op werkt. Zo heeft hij mij recent licht gekraakt en sindsdien heb ik, voor het eerst sinds jaren, geen last meer op die plek.
Willem is een integere en rustige man die zijn vak professioneel invult.
Ik kijk altijd erg uit naar zijn massage; en om eerlijk te zijn plan ik mijn werk tegenwoordig zodanig dat ik op de juiste dagen in Groningen ben

Jan Koops

We hebben Willem ingehuurd voor stoelmassage bij de introductie van het eerste Arbo-meerjarenbeleidsplan. Omdat dit erg geslaagd was hebben we vervolgens een pilot gedaan op een grote afdeling waarbij het ziekteverzuim ontegenzeglijk daalde.
Het hoger management laat vervolgstappen nu aan middle managers over.